0

Coș

Conditii restaurante

Comenzile primite prin intermediul portalului vor ajunge prin e-mail la adresa restaurantului, cu care acesta este inscris in program. De asemenea, acestea vor fi vizibile in aria de client, pentru statistici si verificari.

Restaurantele inscrise la servim.ro livreaza cu proprii agenti de livrari comenzile primite prin intermediul portalului.

Restaurantele inscrise in program sunt responsabile de urmarirea comenzilor primite si de contactarea clientului pentru confirmarea comenzii. Comisionul pentru comenzile primite de catre restaurant de pe acest site este negociat in functie de diverse criterii, exceptie facand situatiile in care o comanda are adresa de livrare in afara ariei de acoperire a restaurantului sau a fost facuta in afara programului. Aceste comenzi nu se comisioneaza.

Optional, orice restaurant poate solicita o adresa de e-mail de tipul numerestaurant@servim.ro, pentru care se va percepe o taxa fixa suplimentara de 13 euro lunar.

Facturarea comisionului (initial cu proforma, urmand ca dupa confirmarea platii sa se emita fiscala) se va efectua fie lunar, fie la acumularea a 100 lei in mai mult de o luna. Termenul de plata este de 7 zile de la emiterea facturii proforme si plata poate fi efectuata fie prin transfer bancar, fie numerar in eventualitatea in care in zona respectiva exista un agent incasator. In cazul depasirii termenului de plata, produsele restaurantului pot fi suspendate pana la revenirea situatiei la normal.

X